Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τιμητική εκδήλωση, για την ιστορική επέτειο της μεγάλης νίκης των Μανιατισσών και Μανιατών, στις μάχες Βέργας, Διρού και Πολυάραβου

Κυριακή, 27 Μαίου 2012

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Γυναικών Μάνης και συνεργαζόμενοι Μανιάτικοι Σύλλογοι, θα τελέσουν δοξολογία και θα πραγματοποιήσουν τιμητική εκδήλωση, για την ιστορική επέτειο της μεγάλης νίκης των Μανιατισσών και Μανιατών, στις μάχες Βέργας, Διρού και Πολυάραβου, την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πειραιώς.

Στην τιμητική εκδήλωση, κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πρώην Υπουργός κα Μαριέττα Γιαννάκου.

Η Πρόεδρος της Π.Ε.Γ.Μ. κα Νόρα Μιχαλολιάκου, σε μήνυμά της, για την εκδήλωση τιμής και μνήμης των προγόνων μας, τονίζει:


«Τιμούμε την ανεκτίμητη εθνική προσφορά των γυναικών και ανδρών της Μάνης, των θρυλικών ηρωίδων δρεπανηφόρων Μανιατισσών και των Μανιατών προγόνων μας, που με ανδρεία και πατριωτική αρετή, έδωσαν μάχες για τη διάσωση του Έθνους μας.»