Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξόρμηση Ε.Ο.Σ Νοτιοανατολικής Λακωνίας στον μαγευτικό Φωκιανό Κυνουρίας

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα επανέρχεται δυναμικά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου εξορμώντας στο μαγευτικό Φωκιανό της Κυνουρίας.
Η πορεία θα ξεκινήσει από το Φωκιανό και ακολουθώντας τα παλιά μονοπάτια των κατοίκων της περιοχής θα κατευθυνθούμε προς τα Πούλιθρα και το γραφικό εκκλησάκι του Αϊ Γιώργη. Στη συνέχεια και ακολουθώντας το παλιό καλντερίμι που ενώνει τα χωριά Πούλιθρα-Πηγάδι- Πελετά, θα επιστρέψουμε στα Πούλιθρα σε μια κυκλική πορεία.
Υπάρχει η δυνατότητα για τους συμμετέχοντες να ακολουθήσουν μια εκ των δύο υποπορειών:
Σε αυτή με διάρκεια 3 ώρες όπου καταλήγοντας στα Πούλιθρα μπορούμε να επιστρέψουμε στο Φωκιανό με αυτοκίνητα (για τα οποία θα έχει φροντίσει ο Σύλλογος) κ σε συτή των 7 ωρών όπου οι υπόλοιποι θα πεζοπορήσουμε για να καταλήξουμε στο Φωκιιανό.
Και στις δύο περιπτώσεις ο τερματισμός θα είναι στα καταγάλανα νερά του πανέμορφου αυτού κόλπου όπου μετά τις βουτιές μας θα
αναπληρώσουμε τη χαμένη ενέργεια στις ταβέρνες της περιοχής.
Λόγω της ιδιαιτερότητας των δύο υποπορειών και προκειμένου να υπάρχει μέριμνα για τα αυτοκίνητα που θα παραλάβουν τα άτομα που θα κάνουν την 3ωρη πορεία, παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρώτη υποπορεία να το δηλώσουν στους συντονιστές το αργότερο έως την Παρασκευή.
Β/Δ (για την τρίωρη Α++ , για την 7ωρη Β.
Ώρα αναχώρησης 7π.μ από super market Αφοι Παναγιωτόπουλοι (Παλιό) και 7π.μ Σκάλα (Γυμνάσιο) ώστε οι δύο ομάδες να συναντηθούν στις 7.30π.μ στον Άγιο Δημήτριο Ζάρακος
Συντονιστές: Τάσος Κοκκονός 6977775682 και Τάσος Πριφτάκης 6976866517

Μου αρέσειΠέστο με ένα Twitt...Πέστο στη Google...