Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΒΡΥΣΕΑΔΑ 2017 στην ΑΝΑΒΡΥΤΗ

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Βρυσεατών και Φίλων της Αναβρυτής “Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝH” διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Ορεινών Αγώνων Δρόμου “ΒΡΥΣΕΑΔΑ” το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αναβρυτή.

Ο αγώνας “Βρυσεάδα Classic” (30 χιλιομέτρων), που, λόγω της ένταξής του στη λίστα των πιστοποιημένων αγώνων της ITPA, της ιδιαιτερότητάς του, της ομορφιάς του τοπίου που τον περιβάλλει και της συνεχώς αυξανόμενης συμμετοχής δρομέων από όλη την Ελλάδα, έχει μετατραπεί σε διήμερο φεστιβάλ, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Αναβρυτής.

Παράλληλα, ο αγώνας “Βρυσεάδα Fast” (13 χιλιομέτρων) αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για αθλητές μικρότερων αποστάσεων να απολαύσουν ένα τμήμα της πανέμορφης διαδρομής της του μεγάλου αγώνα και ταυτόχρονα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα αρκετά απαιτητικό αγώνα.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους αθλητές των αγώνων και να στηρίξουμε την προσπάθεια του Συλλόγου μας να αναπτύξει το χωριό μας μέσα από ποικιλόμορφες εκδηλώσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ:

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

12:00 και εξής: Εγκατάσταση κατασκηνωτών και όσων αθλητών και εθελοντών επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στους προκαθορισμένους από τη διοργάνωση χώρους.

18:00: Ανοιχτή Ημερίδα στο χώρο του Βοτανολογικού Μουσείου Αναβρυτής με θέμα τη διαχείριση τραυματισμών στο βουνό και την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

20:00: Pasta party για τους αθλητές και τους εθελοντές στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αναβρυτής (ή στην αίθουσα του Συλλόγου, αναλόγως των καιρικών συνθηκών).

18:00 – 21:00: Λειτουργία Γραμματείας των αγώνων στο χώρο του Βοτανολογικού Μουσείου Αναβρυτής για την παράδοση των αριθμών στους αθλητές και για την ενημέρωση και το συντονισμό των εθελοντών.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

7:30 – 8:30: Πρωινός μπουφές για τους αθλητές και τους εθελοντές στην αίθουσα του Συλλόγου.

8:00 – 8:45: Παράδοση των αριθμών στους αθλητές από τη Γραμματεία του φεστιβάλ, στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αναβρυτής.

8:45 – 9:00: Ενημέρωση των αθλητών σχετικά με τη διαδρομή και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες στην αίθουσα του Βοτανολογικού Μουσείου Αναβρυτής.

9:00: Εκκίνηση και των δύο αγώνων (Βρυσεάδας Classic 30 χιλιομέτρων και Βρυσεάδας Fast 13 χιλιομέτρων).

12:30: Ολοκλήρωση του αγώνα Βρυσεάδα Fast.

15:30: Ολοκλήρωση του αγώνα Βρυσεάδα Classic.

15:30: Απονομή επάθλων στους νικητές και των δύο αγώνων.

16:00: Ολοκλήρωση του Φεστιβάλ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο site:

www.vryseada.com

και στο blog:

vryseada.blogspot.gr

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αθανάσιος Μπαγιώκος          Ιωάννης Μπαγιώκος