Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

VIDEO - FOTO ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΣΑΡΑ

Δευτέρα, 8 Μαίου 2017

Σαράντα χρόνια συμπληρώθηκαν από την πρώτη Θεία Λειτουργία και την έναρξη των εργασιών ανακαινίσεως του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, Εξωκκλησίου Βασσαρά, αγαπητού Ναϋδρίου του αειμνήστου Βασσαρέου Καθηγητού Φιλοσοφίας καί Ακαδημαϊκού Ιωάννου Ν. Θεοδωρακοπούλου.

Τη Δευτέρα, 1η Μαΐου 2017, τελέσθηκε Θεία Λειτουργεία από τους Ιερείς π. Γεώργιο Κ. Μπλάθρα, Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Σπάρτης και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Ιεράς Μητροπόλεως καί π. Αναργύρου Ν. Γαλάνη. Εφημερίου Βασσαρά.

Επίσης έγινε αγιασμός της πρωτομηνιάς και για την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου με την παρουσία του εγκατεστημένου εκεί πυροσβεστικού κλιμακίου.

Στούς παρευρεθέντες προσφέρθηκε κέρασμα από τον αόκνως εργαζόμενο και έχοντα την όλη επιμέλεια του Ιερού Ναού και του χώρου κ. Γεώργιο Βαμβαλή.

Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόριος Αποστολάκος, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ TV» κ. Αντώνιος Φελούρης και ο κ. Νικόλαος Κουφός. Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης και πρώην Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Σπάρτης.