Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Νέες επιτυχίες του Λιμεναρχείου Βοιών

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών με τα Λιμενικά τμήματα Μονεμβασιάς και Κυθήρων έχουν αλλάξει το “status quo” στην ευρύτερη περιοχή.

Περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Νεάπολης περισυνέλεξε σήμερα μια συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες νότιο ανατολικά των Κυθήρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή περιπολούσε όλη νύχτα το περιπολικό σκάφος γεγονός που απέτρεψε στους παραλήπτες να παραλάβουν το «φορτίο» τους ή το πέταξαν στην θάλασσα στην θέα του περιπολικού.

Αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι πλέον ότι με την έλευση του νέου Λιμενάρχη στην Νεάπολη Βοιών τα πάντα άλλαξαν ριζικά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

 Τον τελευταίο χρόνο περίπου, η παρουσία του Λιμενικού Σώματος είναι παραπάνω από αισθητή σε όλη την περιοχή σημειώνοντας την μια επιτυχία μετά την άλλη. Ακόμα και ο ποιο αδαής με μια ματιά στον κόλπο των Βάτικων μπορεί να καταλάβει την διαφορά.

Τα στελέχη του Λιμεναρχείου κινούνται μεθοδικά και σταθερά υπό την καθοδήγηση του καθόλα έμπειρου όπως αποδεικνύεται Λιμενάρχη, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, όπως και  την περίπτωση του Ιανουαρίου στο Κυπαρίσσι με το ταχύπλοο σκάφος που ανεφοδιαζόταν με καύσιμα με το γνωστό αποτέλεσμα να εξαρθρωθεί σπείρα διακινητών ναρκωτικών ουσιών.