Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (10.3.2017) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους -6,7- γραμμαρίων, -82- δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, ζυγαριά ακριβείας, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ. Επιπλέον, συνελήφθη και ένας (1) 37χρονος ημεδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε, επιχείρησε να προμηθευτεί από τον 34χρονο ναρκωτικές ουσίες, ενώ στην κατοχή του  βρέθηκαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -10- ευρώ, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (10.3.2017) το απόγευμα, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για πλαστογραφία.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

Σήμερα (11.3.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεσσήνης- Ζευγολατιού, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (μαντρότοιχο), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 65χρονου. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.