Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

 

Σύλληψη ενός (1) ατόμου

Συνελήφθη, χθες (6.3.2017) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας μεταλλικός κόφτης και ένα ποδήλατο, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής του οποίου ερευνάται, ενώ όπως προέκυψε, την 28.2.2017, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφαίρεσε ένα ποδήλατο. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, η οποία περιλαμβάνει ακόμη πέντε (5) ομοεθνείς του, ηλικίας από 31 έως 50 ετών, που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, γιατί σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δεκατέσσερα (14) ποδήλατα, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται, καθώς και το ποδήλατο που αφαίρεσε ο 41χρονος την 28.2.2017, στο Ναύπλιο Αργολίδας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 10.8.2015 έως και την 15.8.2015 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (7.3.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 36χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε ναρκωτικό δισκίο, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.