Κυριακή, 05 Μαίου 2024

Πλούσιο θέαμα μας επιφυλάσσει για το 2017 η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης

Δευτέρα, 2 Ιανουάρίου 2017

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ( Ο.Μ.Α.Ε. ) έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα αγώνων αυτοκινήτου για το 2017.

Η ΛΕΣΧΗ της Σπάρτης για άλλη μια χρονιά πρωταγωνιστή στην διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτου , αφού κάθε χρόνο οι βαθμολογίες των παρατηρητών την κατατάσσουν στην κορυφή .

Έτσι και  το 2017 η Λ.Α.Σ. θα κληθεί να διοργανώσει έξι  ( 6 ) επίσημους αγώνες με κορυφαία εκδήλωση το Rally Sprint  ΄΄ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΄΄ στη περιοχή των Καρυών ( Αράχωβα ) .

Εκτός αυτού  με πρόταση της Λ.Α.Σ. θα γίνου έξι αγώνες σε χωμάτινες χρονομετρημένες κλειστές πίστες με την επωνυμία TRC  ( Timed Rally Cup ) που θα διεξαχθούν δύο στη περιοχή των Καρυών , δύο στη Κόρινθο και δύο στο Πύργο.

Ένας νέος θεσμός στο χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που θά έχει θέαμα , ταχύτητα και μεγάλες συγκινήσεις για αγωνιζόμενους και θεατές .

Ακόμα στο αεροδρόμιο Σπάρτης θα γίνει αγώνας DRAG RACING - DRAG DAY - DRIFT.

Τέλος στη Σπάρτη διαθέτουμε την καλύτερη και μεγαλύτερη πίστα καρτ της Ελλάδος που είναι στη περιοχή της Αγίας Κυριακής δηλ. δίπλα στη πόλη  , που θα διοργανωθούν αγώνες DRIFT - DRAG DAY - ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΕΣ και  αγώνες ΚΑΡΤ .

Ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα που μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις σε όλους .