Κυριακή, 19 Μαίου 2024

Βοήθεια στις άπορες οικογένειες από τη ΛΕΦΩΣ και τον Ερυθρό Σταυρό

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Στα πλαίσια του κοινωνικού της έργου, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Σπάρτης) θα πραγματοποιήσει μια ακόμη δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Το κάλεσμα της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης αφορά τα μέλη της, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλατα, χυμοί, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, πάστα ντομάτας, λάδι, αλεύρι, δημητριακά, σοκολάτες) και είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, καθαριστικά) κτλ .

Τα τρόφιμα και ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του θα συλλέγονται καθημερινά από Δευτέρα 19/12/2016 έως και την Πέμπτη 22/12/2016 και ώρες 18:00 έως 20:00 στα γραφεία της ΛΕ.ΦΩ.Σ. στον πεζόδρομο, Κλεομβρότου 50 στην κεντρική λαχαναγορά.

Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύ σημαντική για την συγκεκριμένη δράση που μοναδικό στόχο είχε την παροχή βοήθειας σε φτωχούς συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Οι εθελοντικές αυτές προσφορές αποτελούν το καλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης, ελπίδας και ανθρωπιάς, σε εποχές ιδιαίτερα κρίσιμες λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού των συνανθρώπων μας που χρήζουν την στήριξη και την βοήθειά μας .

Πληροφορίες στο email : lefospartis@gmail.com ή στο τηλ. 6937415187.

Το Δ.Σ. και τα μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. εύχονται, στους πολίτες και τις επιχειρήσεις καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Από το Δ.Σ.

Μου αρέσειΠέστο με ένα Twitt...Πέστο στη Google...