Κυριακή, 19 Μαίου 2024

Στη θεατρική παράσταση *Οι τρεις Σωματοφύλακες παρέστη ο Αν. Γ. Γ. Υπ. Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε θεατρική παράσταση για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε την Κυριακή στις  11/12/2016, τη θεατρική παράσταση Οι τρεις Σωματοφύλακες   για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού του Σώματος.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση, ένα έργο του Αλέξανδρου Δούμα, σε διασκευή του Φίλιππου Μανδηλαρά, στο θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και επιμέλειας, όσο και από πλευράς προσέλευσης θεατών, κυρίως μικρών παιδιών, που την παρακολούθησαν με ενθουσιασμό.

Ο κ. Φιλιππάκος στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, ανέφερε μεταξύ άλλων :

«Θα μου επιτρέψετε να παραλείψω τις επίσημες προσφωνήσεις, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί σήμερα ειδικά νιώθω πως είμαστε –και είμαστε– μια μεγάλη οικογένεια.

Είναι χαρά μου που βλέπω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώην συναδέλφους αστυνομικούς, νυν συνεργάτες και φυσικά φίλους με τα παιδιά τους.

Και είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά μου γιατί το έργο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, οι ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ του Αλέξανδρου Δουμά, στέλνει ένα μήνυμα που όλοι πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό και την καρδιά μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά: Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Η φιλία και η συντροφικότητα, ο σεβασμός, η γενναιότητα και το ψυχικό σθένος, είναι οι κύριες αξίες που προβάλλονται μέσα από την παράσταση. Με αυτές μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία. Αυτό αξίζει να το θυμόμαστε όλοι.

Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, ξέρω πως ειδικά οι μικροί μας φίλοι ανυπομονούν να δουν το έργο.

Καλές γιορτές σε όλους με αγάπη, υγεία και χαρά.