Κυριακή, 19 Μαίου 2024

Εγκαίνια νέου χώρου Πολιτιστικού Συλλόγου Λογγανίκου και των γραφείων

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Το Σαββάτο 10 Δεκεμβρίου 2016 εγκαινιάστηκε ο νέος πολιτιστικός χώρος του Συλλόγου, στο κέντρο του Λογκανίκου και επί της παλιάς Ε.Ο. Σπάρτης – Μεγαλόπολης.
Τον νέο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λογκανίκου εγκαινίασε ο νέος εφημέριος του Λογκανίκου κ. Ανδρέας Κωστόπουλος και ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πελλάνας του Δήμου Σπάρτης κ. Ευάγγελος Νικολακάκης.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Λογκανίκου κ.Γ.Μάρκος και πλήθος κόσμου τόσο από τον Λογκανίκο όσο και από Λογκανικιώτες από την Σπάρτη, την Μεγαλόπολη και την Τρίπολη.
Κατά την διάρκεια των εγκαινίων τα γυναικεία μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν τα χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικά εκθέματά τους αλλά και τα νέα ημερολόγια του Συλλόγου για το 2017. Οι δραστήριες γυναίκες του Συλλόγου πρόσφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους και τους επισκέπτες ντόπια εδέσματα και γλυκίσματα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου πολιτιστικού χώρου του Λογκανίκου.
Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται οι εγγραφές και για νέα μέλη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λογκανίκου αλλά και ανανεώσεις των ετήσιων συνδρομών των μελών (2016-2017), ενώ με νεώτερη ανακοίνωση θα ορισθεί και η ημερομηνία πραγματοποίησης της Πρωτοχρονιάτικής χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου.