Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΒΙΝΤΕΟ - Σύλληψη και του 2ου λαθροδιακινητή

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Στην σύλληψη και του δεύτερου λαθροδιακινητή που κρυβόταν στα βουνά και σε απόμερα μέρη των Αντικυθήρων προχώρησαν στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης άντρες του Αστυνομικού Σταθμού Αντικυθήρων.

 

Όλο αυτό το διάστημα κρυβόταν σε απόμερα και ερειπωμένα σπίτια του νησιού, ενώ χρησιμοποιούσε στρατιωτικές μεθόδους, για να αποφεύγει να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

Το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού τους από αστυνομικούς και κυνηγούς που γνώριζαν τα δύσβατα μονοπάτια.

Μετά από πολύωρες αναζητήσεις εντόπισαν στην περιοχή Κοτσανεβιά μια σόλα και ίχνη από πατημασιές. Ακολουθώντας το μονοπάτι ένας έμπειρος αστυνομικός εντόπισε την κίνηση ενός ατόμου ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει πηδώντας από βράχο σε βράχο με άμεσο κίνδυνο για την ζωή του.

Από άντρες της Ελληνικής Ακτοφυλακής Νεάπολης Βοιών μεταφέρθηκε χθες στη Νεάπολη και σήμερα Τετάρτη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πειραιά.

¶ξιοι συγχαρητηρίων είναι ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Αντικυθήρων, καθώς και το Σώμα της Ελληνικής Ακτοφυλακής Νεάπολης. Στην όλη επιχείχηρη συνέδραμαν άντρες του Α.Τ. Κυθήρων.

Καθοριστικό είναι και το ενδιαφέρον του Αναπληρωτή Γ.Γ. τουΥπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτου Φιλιππάκου για το μεταναστευτικό στην περιοχή μας.

ΚΑΜΕΡΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ