Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

54 συμμετοχές στον διαγωνισμό φωτογραφίας στην Πλύτρα

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Τις 54 έφτασαν οι συμμετοχές διαγωνιζόμενων με φωτογραφίες που αποτύπωναν τις ομορφιές του Δήμου Μονεμβασίας όπως άλλωστε ήταν και το θέμα του διαγωνισμού.

Οι συμμετοχές και η εν γένει διεξαγωγή του διαγωνισμού τον κατέστησαν επιτυχημένο.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας διοργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Η κριτική επιτροπή  αποτελούνταν από τους : ΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥ  καθηγήτρια καλλιτεχνικών, Απόφοιτο της Σχολής καλών τεχνών, ΓΚΛΕΚΑ ΙΩΑΝΝΗ, Πρόεδρο της λέσχης φωτογραφίας Σπάρτης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΝΑΚΑΚΗ, Πτυχιούχο γραφίστα ΤΕΙ Αθηνών.

Η επιτροπή συνεδρίασε στις 2 Αυγούστου παρουσία πολλών από τους διαγωνιζόμενους,  σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο πρώην κτίριο της Συκικής στην Πλύτρα  και αφού επαίνεσε και συνεχάρη  όλους τους συμμετέχοντες  βράβευσε τις έξι καλύτερες φωτογραφίες:

Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν ως ακολούθως:

1ος   ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, δώρο Τριήμερη Κρουαζιέρα για ένα άτομο «Εικόνες Αιγαίου»

2ος   ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΜΙΤΖΑΚΟΣ,  δώρο  δύο  διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο άτομα,  «Cavo Kortia διαμερίσματα – studios» στο Κυπαρίσσι,

3ος   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, δώρο δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για δύο άτομα, ξενοδοχείο «Venardos«, Αγία Πελαγία Κυθήρων.

4ος   ΓΚΙΟΦΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, δώρο εισιτήριο για τη συναυλία Γαλάνη – Τσαλιγοπούλου – Νέγκα 19 Αυγούστου στη Νεάπολη.

5ος   ΜΟΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ &  ΓΕΩΡΓΙΑ – ΗΛΙΑΝΗ ΠΑΠΛΟΥΛΗ, δώρα από ένα εισιτήριο για τη συναυλία Γαλάνη – Τσαλιγοπούλου – Νέγκα 19 Αυγούστου στη Νεάπολη.

Την ίδια μέρα εγκαινιάστηκε και η έκθεση με τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 5 Αυγούστου  από τις 8.00 μ.μ. έως  10.00 μ.μ.

Το Δ.Σ. του Νομικού προσώπου  ευχαριστεί τόσο τα μέλη της κριτικής επιτροπής όσο και όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι, με έναν νέο διαγωνισμό φωτογραφίας ,το θέμα του οποίου θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο  του 2016.