Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καρφώματα και θέαμα στο Laconia Summer Basketour

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα 5on5 πραγματοποιήθηκαν την δεύτερη μέρα του Laconia Summer Basketour.Την παράσταση έκλεψε ο θηριώδης Γιώργος Διαμαντάκος, με τα καρφώματά του τόσο στην προθέρμανση όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο Σπαρτιάτης, ύψους 2,14, κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση, γεγονός που συνέβαλε ώστε η ομάδα του να φύγει νικήτρια με σκορ 88-48 κόντρα στον ΑΣ Βατικώτη. Ο σέντερ του Απόλλωνα Πατρών πέτυχε 18 πόντους παίζοντας χωρίς… αντίπαλο στο ζωγραφιστό.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι Reunion 2016, έδειξαν να ξεπερνάνε την ήττα της πρεμιέρας και κέρδισαν στα σημεία την ομάδα των The Outsiders με 66-61. Το ματς κρίθηκε στα τελευταία τέσσερα λεπτά, γιατί μέχρι τότε οι δύο ομάδες πήγαιναν χεράκι-χεράκι στο σκορ.

Οι Άμπαλοι ήταν οι νικητές στο φινάλε της δεύτερης μέρας, καθώς επικράτησαν με σκορ κόντρα στον Άρη Σκάλας. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονταν και αυτοί από ήττα στην πρεμιέρα και παρά το μέτριο ξεκίνημα έκαναν την αντεπίθεση τους και πήραν εύκολα, όπως αποδείχθηκε, το παιχνίδι.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι: Attica Wealth, Biogreco, Petra Summer Club, Princess Kyniska Suites, Hotel Lazareto, Enetiko Café Cocktail Bar, Ημίχρονο Σπορ, Οπτικά Κότσαλης, Tzante Restaurant, Cafe, Φυσικοθεραπευτήριο Διαμαντόπουλος, ΝΡ Κάβα.

Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Τα αποτελέσματα Τρίτη 9/8
Reunion 2106-The Outsiders (Γύθειο)
ΑΣ Βατικιώτης-Δαιμονιά
BC
Άμπαλοι-Άρης Σκάλας

Το αυριανό πρόγραμμα Τετάρτη 10/8
ΑΣ Βατικώτης-Όλοι Χώμα
Thunder

Κάστρο Μονεμβασιάς-Άρης Σκάλας
Αστέρας Βλαχιώτη-Νεάπολη Λακωνίας