Παρασκευή, 24 Μαίου 2024

Επιτυχημένη η εκδήλωση προληπτικής ιατρικής στη Μάνη

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Σε μια εποχή που λιγότερες επενδύσεις γίνονται σε πεποιθήσεις και περισσότερες σε αναγκαίους συμβιβασμούς, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης διοργάνωσε και φιλοξένησε την έκτη κατά σειρά Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Το Σάββατο 2 Ιουλίου οι πόρτες του Κέντρου Υγείας άνοιξαν για να υποδεχθούν τους προσερχόμενους χρήστες υπηρεσιών υγείας από όλα τα σημεία της Μάνης και όχι μόνο.

Παραμένοντας σταθεροί, όχι στη βεβαιότητα της νομοτέλειας, αλλά της ανάγκης, εξαρχής θελήσαμε να χαράξουμε το ανέλπιστο σΆ αυτή τη σαγηνευτική γωνιά της γηραιάς ηπείρου, τη Μάνη και το ανέλπιστο συνόδευσε κάθε δράση, σκέψη, ενέργεια, απόφαση.

Και αυτή τη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού, ειδικευμένοι ιατροί των ειδικοτήτων: Καρδιολογία, Διαβητολογία, Γενική Χειρουργική, Χειρουργική Μαστού, Γυναικολογία, Γαστρεντερολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Ουρολογία, Παιδιατρική, Ορθοπαιδική, Πνευμονολογία, Αγγειοχειρουργική, Ογκολογία, Αλλεργιολογία, Παθολογία, Γενική Ιατρική, προσέφεραν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη από τη Μάνη και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λακωνίας.

Η προληπτική ιατρική στη Μάνη, μοιάζει περισσότερο με βελανιδιά, παρά με κρίνο.

Η ενθουσιώδης προσέλευση των 916 εξετασθέντων και η ουσιαστική ιατρική παρέμβαση, προσέδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα εντός και εκτός των πυλών του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, το οποίο επιλέγει να ανανεώνει και να τηρεί την υπόσχεση για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες.