Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λακωνία: Ικανοποίηση από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, ανακοινώνει ότι :

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρη τη Λακωνία, οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του Κινήματος.

Τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους προοδευτικούς πολίτες της Λακωνίας, προσήλθαν στις κάλπες που είχαν στηθεί σε ολόκληρη τη Λακωνία, αυθόρμητα και ανεπηρέαστοι από μηχανισμούς, σε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία - με μονοσταυρία σε όλα τα όργανα που εκλέχθηκαν - δίνοντας το « παρών », στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων του Κινήματος, σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο.

Η συμμετοχή τους αυτή, αποτελεί την εγγύηση για την ενότητα, την ανανέωση και τη διεύρυνση της βάσης του ΠΑΣΟΚ, ώστε αυτό να πρωταγωνιστήσει και πάλι στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, διατηρώντας έτσι την ελπίδα και το όραμα για ένα καλύτερο αύριο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσήλθαν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στις κάλπες και στήριξαν με την ψήφο τους την προοπτική και τη συνέχεια του ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί και συγχαίρει, όλα τα Μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών και τα στελέχη των Δημοτικών Οργανώσεων του Νομού, τα οποία με την πλήρη τήρηση του καταστατικού και της Κατευθυντήριας οδηγίας του Κινήματος, διεκπεραίωσαν άριστα, μια ακόμα εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ στη Λακωνία.