Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Η ΛΕ.ΦΩ.Σ. είναι «ΚΑΘ ΟΔΟΝ» για την κεντρικη πλατεία Σπάρτης

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

 Πιστή στο ραντεβού της και φέτος η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης συνδιοργανώνει με το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης την 16η ετήσια έκθεση της στο χώρο της κεντρικής πλατείας Σπάρτης.  Η φωτογραφική  ματιά των μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ. που αποτυπώνεται στην έκθεση  με τίτλο "ΚαθΆ Οδόν" καταπιάνεται με  την φωτογραφία Δρόμου.

    Η φωτογραφία δρόμου έχει αποκλειστικά καλλιτεχνική φύση και αν πρέπει να οριστεί με μία μόνο φράση, θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για την «κοινωνική καταγραφή της ανθρωπότητας μέσα σε δεδομένες χρονικές στιγμές και τόπους».

    Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν  την αφορμή αλλά και το ερέθισμα για την πραγματοποίηση της φετινής έκθεσης της ΛΕ.ΦΩ.Σ. που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Σπάρτης από τις 5 έως και τις 9 Ιουλίου. Στην έκθεση συμμετέχουν 31  μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. με  61    φωτογραφίες μέσα από  τις οποίες ο θεατής θα έχει την δυνατότητα να έρθει πιο κοντά στο συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας .

  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρα 21:15

H έκθεση θα λειτουργεί για το κοινό από την Τρίτη 5 έως και την Σάββατο 9 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας από 20:00  έως και  23:00.