Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περιοδεία Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Λακωνίας

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Στο πλαίσιο της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ για πιο στενή επαφή του κόμματος με την Κοινωνία, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας και ο βουλευτής Σταύρος Αραχωβίτης, το τελευταίο διάστημα, πραγματοποίησαν μια σειρά από περιοδείες, συναντήσεις και πολιτικές εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 27 Μαΐου η Ν.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ανοικτή συζήτηση με θέμα «Διαπλοκή- Διαφθορά και ΜΜΕ» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γιώργο Βασιλειάδη, Γενικό Γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. Το επόμενο Σάββατο, 4 Ιουνίου, ο κ. Αραχωβίτης συνοδευόμενος από στελέχη της Ν.Ε. βρέθηκε στην Ελαφόνησο όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα του νησιού. Επίσης, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, υπήρξε συνάντηση με εκπροσώπους από τους Συλλόγους Κτηνοτρόφων Λακωνίας, της Ένωσης Λογιστών Λακωνίας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Λακωνίας. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 11 Ιουνίου, ο βουλευτής και κλιμάκιο στελεχών της ΝΕ, περιόδευσαν στο Καστόρι και στο Γεωργίτσι, ενώ την Κυριακή 12 Ιουνίου επισκέφθηκαν την Μάνη (Αρεόπολη, Κοκκάλα και Γύθειο). Τέλος, την Παρασκευή 17 Ιουνίου έγινε επίσκεψη στο Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι» όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της διοίκησης και των εργαζομένων.

Η Κομματική Οργάνωση στη Λακωνία και ο βουλευτής κ. Σταύρος Αραχωβίτης θα συνεχίσουν την προσπάθεια του κόμματος για άνοιγμα στην κοινωνία. Είναι σημαντικό οι φίλοι και οι συνομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν με δημοκρατικό τρόπο στη διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος και της κυβέρνησης για να υπάρξει αναστροφή στη δυσχερή οικονομική κατάσταση και να προωθηθεί δίκαιη ανάπτυξη της οικονομίας, σωστή κατανομή του παραγόμενου πλούτου και ανόρθωση της κοινωνίας.