Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη στις 15 Μαΐου

Τρίτη, 10 Μαίου 2016

   Τα «Πιερράκεια», ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός για τον Δήμο Ευρώτα, προς τιμήν του Λάκωνα Ολυμπιονίκη ακοντιστή Χρήστου Πιερράκου, επιστρέφουν ύστερα από απουσία τριών χρόνων και θα λάβουν χώρα την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη. Στα «Πιερράκεια» θα πραγματοποιηθούν διασυλλογικοί αγώνες στίβου.

            Τη συνδιοργάνωση των Αγώνων έχουν το Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» του Δήμου Ευρώτα, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο ΓΑΣ Σκάλας. Στόχος του ΕΑΣ Σέγας της Περιφέρειας, αλλά και του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ευρώτα είναι η αδιάλειπτη πραγματοποίηση του θεσμού, η αναβάθμισή του τα επόμενα χρόνια και η διαρκώς μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών.

            «Η πρωτοβουλία διεξαγωγής των «Πιερρακείων» ανήκει σε εμάς και στον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, καθώς θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος θεσμός μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για την τοπική κοινωνία και μία εξαιρετική ευκαιρία ανάπτυξης και προόδου του αθλητισμού στον Δήμο μας. Όλοι οι φορείς μεριμνούμε για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων με επιδίωξη την ετήσια καθιέρωσή τους στον Δήμο μας. Περιμένουμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν  με την παρουσία τους τις προσπάθειες τις δικές μας και των αθλητών», επισήμανε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος