Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ευχαριστίες Βαλιώτη για τις προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σπάρτης.

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες μου σΆ εκείνους που στέκονται δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας στηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου. Πιστεύω πως οι ευχές δεν αρκούν, χρειάζεται δράση και πράξη. Προσπαθούμε και ως ένα σημείο, νομίζω το πετύχαμε, να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης στην πόλη μας και να καλλιεργήσουμε το πνεύμα της συλλογικότητας.

Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, που ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα, να υπάρχουν επιχειρηματίες με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας και να βλέπουμε την κοινωνία των πολιτών να συμμετέχει και να συνδράμει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες, τους επιχειρηματίες, τους φορείς και τους πολίτες όλων των ηλικιών που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας, έχοντας οι ίδιοι έντονο το αίσθημα της ευαισθησίας και αναγνωρίζοντας την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία ,σκόρπισαν τη χαρά και το χαμόγελο στους αναξιοπαθείς συμπολίτες μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μαζί με τους υποστηρικτές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ευχόμαστε σε όλους το φως της αναστάσεως, να πλημμυρίσει τις καρδιές μας, με αγάπη, πίστη, αφοσίωση σε ιδανικά αρχές και αξίες ,ώστε με αλληλεγγύη, ομόνοια, & ενότητα να ξαναφέρουμε την ελπίδα, το χαμόγελο, την αισιοδοξία την ανάπτυξη και προοπτική για το μέλλον του τόπου μας.