Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Με επιτυχία διεξήχθη το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος στους Μολάους

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Την Κυριακή 29 Φεβρουαρίου και στο Κλειστό Στάδιο του Γυμνασίου Μολάων διεξήχθη από την Τ.Ε. Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Α. το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος έτους 2016 με τη συμμετοχή 200 αθλητών περίπου.
Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Βλαχάκης ο Αντιδήμαρχος Δ. Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης , ο Αστυνομικός Δ/ντης Λακωνίας Ταξίαρχος κος Μαρουδάς Γεώργιος , ο Γεγ, Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Κανελλόπουλος Παναγιώτης , ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Αθλητισμού Δ. Μονεμβασίας κος Κολλιάκος Ιωάννης , η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μονεμβασίας κι Σπυριδάκου Θεοδούλη , ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πακίων κος Καρούνης Μιχαήλ και ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου Ιωάννης Λάγγης.
Η Τοπική Ένωση Πελοποννήσου ευχαριστεί τους επίσημους προσκεκλημένους, τους αθλητές, τους παραβρισκόμενους εκπαιδευτές, τους γονείς και τους φιλάθλους για την παρουσία τους και δίνει τα συγχαρητήρια στους αθλητές του που πρώτευσαν σε πολλές κατηγορίες παλαισμάτων και αγώνα Παγκρατίου.

ΒΙΝΤΕΟ-PHOTO ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΟΥΝΗΣ.