Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στους Αρκάδες αθλητές

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές Παναγιώτη Κοκκάλα, Ευγενία Σαρρή, Σταματίνα Γεωργίτση, Θανάση Σαρρή, Αποστόλη Κωτσομητόπουλο και Ερμή Βελή για τις επιτυχίες τους για ακόμη μια φορά στις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαν.

Ο Παναγιώτης Κοκκάλας, με το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και την ένταξή του στην Εθνική Ομάδα, η Ευγενία Σαρρή , με το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, η Σταματίνα Γεωργίτση, με το ασημένιο μετάλλιο επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Νεανίδων, ο Θανάσης Σαρρής, με το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων και ο Ερμής Βελής με το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Kick Boxing, γράφουν χρυσές σελίδες στην αθλητική ιστορία της Αρκαδίας.

Οι επιτυχίες τους αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι με την πίστη στις δυνάμεις τους, με σκληρή δουλειά, με επίμονη και επίπονη προσπάθεια ξεπερνούν εμπόδια και κατακτούν σημαντικούς στόχους. Η διάρκεια δε των επιτυχιών τους, τους καθιστά πρότυπο μίμησης όχι μόνο για τις νεότερες γενιές, αλλά και για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Επαναλαμβάνω ότι το παράδειγμά τους συνιστά μια διαφορετική ελπίδα για την Πελοπόννησο, για τη χώρα και οδηγό για όλους μας ώστε ποτέ να μην τα παρατάμε και να δουλεύουμε σκληρά με αφοσίωση στο στόχο μας.

Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι επιτυχίες θα συνεχιστούν στο μέλλον και από άλλους αθλητές της Αρκαδίας, δημιουργώντας ένα νέο κεφάλαιο στην αθλητική και όχι μόνο ιστορία του τόπου μας.

Σας ευχαριστούμε. Μας κάνετε περήφανους και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.