Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συλλήψεις στη Λακωνία

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία περίπτωση κλοπής γεωργικού εργαλείου ημεδαπής, η οποία είχε γίνει στις 26 προς 27.12.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 17χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ το γεωργικό εργαλείο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του.



Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Λακωνίας, ένας   37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη.



Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Σπάρτης- Γυθείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ένας  37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για υπεξαίρεση. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.



Συνελήφθη, σήμερα  το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ένας  21χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.