Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δημοπρατήθηκε το έργο «Συντήρηση της Ε.Ο. Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβάσια και της παράκαμψης Κροκεών - Δαφνίου»

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 το έργο με τίτλο: «Συντήρηση της με αριθμό 86 Ε.Ο. Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβάσια και της παράκαμψης Κροκεών - Δαφνίου» προϋπολογισμού 1.000.000,00€ από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Το έργο προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις της παραπάνω οδού που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσε ότι για τη συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας τα τελευταία τρία χρόνια έχει διαθέσει πάνω από 2.000.000 € προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση των κατοίκων και των επισκεπτών προς την Νοτιοανατολική Λακωνία και τους τουριστικούς προορισμούς της Μονεμβάσιας, της Νεάπολης και της Ελαφονήσου. Η κ. Τζανετέα τόνισε ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας είναι να συντηρήσει το υπάρχον οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της ενώ ταυτόχρονα μελετά και προγραμματίζει έργα για την επόμενη προγραμματική περίοδο που θα έρθουν να συμπληρώσουν τους υπό κατασκευή οδικούς άξονες Νεάπολης – Αγίου Φωκά, Γυθείου -Γερολιμένα και Σκούρα- Πυρί.