Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Εκδήλωση για τα 97 χρόνια του ΚΚΕ

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Φέτος, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας συμπλήρωσε 97 χρόνια από την ημέρα του ιδρυτικού συνεδρίου του, με την ονομασία Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (ΣΕΚΕ). Με αφορμή την συμπλήρωση των 97 χρόνων, η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 13 Δεκέμβρη, στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης και ώρα 7.00μμ , με θέμα:



Ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ: Συμπεράσματα από τη συμβολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ στην ανάπτυξη του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο»



Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Στέλλα Χρηστέα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με αρχειακό υλικό από την συμβολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ.



Το ΚΚΕ βαδίζει προς τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, αγώνων και θυσιών, παραμένοντας «το πιο νέο» κόμμα. Πρεσβεύει το νέο, το αναγκαίο, το μοναδικά προοδευτικό μέλλον για την ανθρωπότητα: Την απαλλαγή της εργατικής τάξης από την εκμετάλλευση, τη θεμελίωση των νέων κοινωνικών σχέσεων, της κοινωνικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής, του κεντρικού σχεδιασμού, της ενεργού συμμετοχής των εργαζομένων στην οργάνωση - διεύθυνση της κοινωνικής παραγωγής και των κοινωνικών υπηρεσιών, δηλαδή πρεσβεύει το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.









ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ