Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιαπωνία κ. Καρατσώλης ευχαριστεί την Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζανετέα για την φιλοξενία Ιαπώνων Tour operators και εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Ο Έλληνας Πρέσβης στην Ιαπωνίας κ. Λουκάς Καρατσώλης με επιστολή του προς την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Τζανετέα, εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για την φιλοξενία που προσέφερε, προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η επίσκεψη tour operators και εκπροσώπων κλαδικών μέσων ενημέρωσης της Ιαπωνίας κατά το διάστημα 15-22 Οκτωβρίου στη Λακωνία.

Η κ. Τζανετέα σε δηλώσεις της επισήμανε ότι η Περιφέρεια υλοποιεί ολοκληρωμένες δράσεις παρουσίασης της Λακωνίας μέσω ταξιδιών εξοικείωσης σε δημοσιογράφους και tour operators του εξωτερικού με στόχο τη γνωριμία και προβολή των τουριστικών προορισμών της. Γνωρίζουμε ότι ο ιαπωνικός λαός θαυμάζει τον ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα του τόπου μας για αυτό και παραδοσιακά τον επισκέπτεται. Μέσα από τα ταξίδια εξοικείωσης επιδιώκουμε να προσελκύσουμε περισσότερες Ιάπωνες τουρίστες προς τη Πελοπόννησο και τη Λακωνία. Ευελπιστούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας που θα ακολουθηθεί και από άλλες παρόμοιες δράσεις θα έχει απτά αποτελέσματα ήδη από τη φετινή τουριστική σεζόν.