Πέμπτη, 09 Μαίου 2024

Καταπληκτικές οι εντυπώσεις και μεγάλη διαφήμιση για τη Λακωνία από τους Αυστριακούς δημοσιογράφους

Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

Το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού της Αυστρίας απέστειλε στη Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας τις δημοσιεύσεις άρθρων και αφιερωμάτων στον τύπο και στα περιοδικά τουρισμού των αυστριακών δημοσιογράφων που συμμετείχαν στο ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) που πραγματοποιήθηκε στην Λακωνία το Μάιο 2015. Την πρωτοβουλία και την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Οι δημοσιεύσεις προβάλουν τη Λακωνία με καταπληκτικό τρόπο και παρουσιάζουν τα αξιοθέατα που διαθέτει , τη μεγάλη ιστορία της, τη διαφύλαξη της τουριστικής αγνότητας και τις γαστρονομικές της ιδιαιτερότητες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσε ότι: η Περιφέρεια Πελοποννήσου σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί ολοκληρωμένες δράσεις παρουσίασης της Λακωνίας μέσω ταξιδιών εξοικείωσης σε δημοσιογράφους και tour operators του εξωτερικού, διαμορφωτών της κοινής γνώμης, τουριστικών διάμεσων και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου της ημεδαπής και αλλοδαπής (ενδεικτικά αναφέρονται: Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες, Παρίσι, Ρωσία, Βιέννη, Πολωνία κ.α.), με στόχο τη γνωριμία και προβολή των τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας. Ευελπιστούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας που θα ακολουθηθεί και από άλλες παρόμοιες δράσεις (έχει πραγματοποιηθεί αντίστοιχο ταξίδι και με Ιάπωνες δημοσιογράφους) θα έχει απτά αποτελέσματα ήδη από τη φετινή τουριστική σεζόν.

Στη συνέχεια παραθέτουμε αποσπάσματα από άρθρα και αφιερώματα στον Αυστριακό τύπο.