Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εθνικιστική εκδήλωση στη Σκάλα για τον Ιωάννη Μεταξά και τα διαχρονικά ΟΧΙ των Ελλήνων

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ» ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ…

Με τέσσερεις πολυμηνυματικές ομιλίες πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση προς τιμήν του Ι. Μεταξά στη Σκάλα Λακωνίας, την παραμονή της εθνικής μας επετείου. Παρόντες και ομιλητές στην βραδιά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης.

Μια τεράστια αίθουσα αποδείχθηκε μικρή αφού ο κόσμος που κατέφτασε από κάθε γωνιά της λακωνικής γης ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο ήρωας της Κύπρου στρατηγός Ηλίας Γλεντζές.

Ο εκδότης της «Αδούλωτης Μάνης» και πολιτευτής Λακωνίας Γιώργος Δημακόγιαννης, μετά από τις ιστορικές αναφορές στα διαχρονικά ΟΧΙ των Ελλήνων, αναφέρθηκε στο τεράστιο κοινωνικό έργο του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου και του Ι.Μεταξά στα τέσσερα χρόνια ειρηνικής διακυβέρνησής του, καθώς και στο άγνωστο ΟΧΙ του εθνικού κυβερνήτη στους ξένους τοκογλύφους, ενώ προανήγγειλε και δύο πατριωτικές εκδηλώσεις των ίδιων διοργανωτών. Η μια αφορά τα 20 χρόνια από την ντροπή των Ιμίων και η δεύτερη την 21η Απριλίου 1967-1974, στη Λακωνία και την Ελλάδα!

Στη συνέχεια ο εθνικιστής βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στα ΟΧΙ του Ι. Μεταξά τόσο στους Ιταλούς εισβολείς όσο και την διαγραφή τότε του χρέους. Στη συνέχεια της ομιλίας του στάθηκε και σε επίκαιρα θέματα της Χώρας μας, όπως οι διώξεις των εθνικιστών, αλλά και το πρόσφατο «επεισόδιο του» με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, τον οποίο χαρακτήρισε ανεπιθύμητο στην Ελλάδα. Επίσης έκανε αναφορά στο περίφημο βίντεο Μπαλτάκου και στην ένοχη διακομματική συγκάλυψή του.

Ο έτερος εθνικιστής βουλευτής Γιάννης Λαγός καταχειροκροτούμενος είπε ότι η λύση στην Ελλάδα μάλλον δεν πρόκειται να δοθεί με εκλογές! «Εμείς είπαμε το δικό μας ΟΧΙ και γιΆ αυτό το ΟΧΙ περάσαμε το κατώφλι της φυλακής». Επίσης αναφέρθηκε στη ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τον εθνικά επικίνδυνο δρόμο του ειρηνικού ισλαμικού εποικισμού.

Τέλος η ομιλία του Προέδρου του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας , ιατρού Γιώργου Λουκάκου ξεσήκωσε τον κόσμο και θύμιζε …χειρουργείο χωρίς αναισθητικό! Είπε μεταξύ άλλων: «Ο Ι. Μεταξάς ευτύχησε να πεθάνει πριν την αποκατάσταση του κοινοβουλευτισμού… Αμφιβάλει κανείς ότι αν ζούσε το 1945, θα πέθαινε στη φυλακή όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο ηγέτης της 21ης Απριλίου 1967;»! Για την επετειακή εκδήλωση του ΚΚΕ στη Σπάρτη είπε ότι το ΚΚΕ στην Ελλάδα δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο! Όσον αφορά τα περιβόητα «τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής» είπε: Αν γίνει πόλεμος αυτά τα «τάγματα» θα πολεμήσουν και όχι οι φυγόστρατοι πολιτικοί! Αναφερόμενος τέλος στη νεολαία είπε πως δεν είναι δυνατόν σήμερα ο νέος να έχει πρότυπο έναν Πρωθυπουργό που ακούει τον Εθνικό μας ύμνο με ανοιχτά τα πόδια κοιτώντας τα παπούτσια του χαζογελώντας…

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο…