Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη Γιάννη Γρυπιώτη στον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Κουρουμπλή

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Πάνο Κουρουμπλή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία κ. Σταύρου Αραχωβίτη. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα εξέθεσε τα προβλήματα που υφίστανται στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας μετά τον πρωτοφανή ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή και τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει πρόβλεψη για την αποζημίωση και αποκατάσταση των τεράστιων υλικών ζημιών. Ο κ. Γρυπιώτης επισήμανε δε ότι η κρατική μέριμνα αποτελεί μονόδρομο για την ανακούφιση των πληγέντων δεδομένων και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

Από την πλευρά τους τόσο ο κ. Κουρουμπλής όσο και ο κ. Μπαλάφας, αφού ανέφεραν ότι γνωρίζουν τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της περιοχής, δεσμεύτηκαν ότι θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται για τη διευθέτηση των συγκεκριμένων ζητημάτων.

Ο κ. Γρυπιώτης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα εξετάσει τα αιτήματα του Δήμου Ευρώτα και θα είναι αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων, ενώ ανέφερε ότι η συνάντηση αυτή ήταν μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσει μία γόνιμη συνεργασία.