Σάββατο, 04 Μαίου 2024

Αποχεραιτιστήριο δείπνο προς τιμήν των Ιαπώνων δημοσιογράφων

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Με επιτυχία διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας το ταξίδι εξοικείωσης (fam Trip) αντιπροσωπείας Ιαπώνων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων στη Λακωνία. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, η αντιπροσωπεία από την Ιαπωνία επισκέφτηκε μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και τουριστικούς προορισμούς της Λακωνίας. Την αντιπροσωπεία συνόδευσαν η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σκούρος Χαράλαμπος, η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα τουριστικών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κα Ματούλα Μπελεγρή και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπουκουβάλας Ιωάννης.

Οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι και τουριστικοί πρακτόρες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την Ιστορία , τον πολιτισμό, την φυσική ομορφιά του τόπου μας και την φιλοξενία των Λακώνων και δεσμεύτηκαν να μεταδώσουν την μοναδική εμπειρία του ταξιδιού τους στην Λακωνία στο κοινό της Ιαπωνίας.

Να παρακολουθήσουμε το αποχεραιτηστήριο δείπνο που παρέθεσε η ΠΕ Λακωνίας το Σάββατο το βράδυ σε εστιατόριο της Σπάρτης.