Δευτέρα, 06 Μαίου 2024

Επίσκεψη Ντίας Τζανετέα στο έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ E.O. ΤΡΙΠΟΛΗ –ΣΠΑΡΤΗ – ΓΥΘΕΙΟ (ΑΠΟ ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠ.Ο. ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ – ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ Ε.Ο. ( 19ο ΧΛΜ.)

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Το υπό εκτέλεση έργο «Συντήρηση Ε.Ο. Τρίπολη – Σπάρτη –Γυθείου ( από όρια νομού) και της Επ. Ο. διακλάδωση Καμινίων προς Ποταμιά Ε.Ο. (από 19ο χιλ).» επισκέφθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα συνοδευόμενη από κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Με την εν λόγω εργολαβία προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις της Εθνικής οδού Τριπόλεως –Σπάρτης - Γυθείου που έχουν υποστεί φθορές καθώς και βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά τμήματα της οδού.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα σε δηλώσεις της επισήμανε ότι πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις στον κύριο οδικό άξονα της περιφερειακής μας ενότητας που δέχεται το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο με αποτέλεσμα να χρήζει συνεχούς συντηρήσεως. Πρόσθεσε δε, ότι οι τεχνικές υπηρεσίες ετοιμάζουν την δημοπράτηση πρόσθετου έργου προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω ο συγκεκριμένος δρόμος . Κλείνοντας τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες εξασφαλίζει πόρους για την βελτίωση των υποδομών της, αποδεικνύοντας την ολοκληρωμένη προσέγγισή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό της υλοποιεί έργα σε διάφορους τομείς έχοντας ως βασική προϋπόθεση την ανάπτυξη της Λακωνίας.