Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Μετεκλογικό μήνυμα Γιώργου Δημακόγιαννη

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

- ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ) ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ (ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ) ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ & ΧΡΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ -ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ- ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΙΨΗΦΙΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ)!! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΓΡΑΦΕΙΑ/ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΣΕ ΣΠΑΡΤΗ & ΓΥΘΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ –ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΛΑΚΩΝΩΝ- ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ.

- Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗ) ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
- ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!


ΟΙ ΤΡΕΙΣ "ΝΕΟΙ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ!
Να ευχηθώ κι απΆ αυτή τη θέση καλή νέα θητεία στους τρεις βουλευτές, εκπροσώπους τής Λακωνίας. Όμως να μην παραπονεθούν ούτε και να γκρινιάξουν οι Συμπατριώτες μας Λάκωνες που υπερψήφισαν και επανεξέλεξαν τούς τρεις συγκεκριμένους βουλευτές που άπαντες έχουν υπερψηφίσει τα μέτρα που θα υλοποιούνται σταδιακά από τις επόμενες μέρες, με την εφαρμογή τού καταιγιστικού Μνημονίου 3, το οποίο σε όλους τούς τόνους καταδείξαμε προεκλογικά ότι είναι λαοκτόνο και εθνοκτόνο, καταδικάζοντας σε (αργό;) θάνατο ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότεςκτηνοτρόφους, αλλά και συνταξιούχους, και με την υπερφορολόγηση τελικά ΟΛΗ την λακωνική (και ελληνική) κοινωνία... Στρατός, Σχολεία και Υγεία θα ναι επίσης στα πρώτα θύματα! Η ανεργία θα αυξηθεί κι άλλο! Η μετατροπή τής Πατρίδας μας σε χώρο (αλλαγή πληθυσμού με την ισλαμική λαθροεποίκηση!) και αποικία χρέους (προτεκτοράτο) έχει δρομολογηθεί...
Σε λίγα χρόνια -με τις κατασχέσεις για τα "χρέη μας"- δεν θα ανήκει τίποτα σε ελληνικά χέρια και οι Έλληνες θα έχουμε μεταβληθεί σε πρόσφυγες και δουλοπάροικους στην πατρώα γη μας! Απίστευτο λοιπόν, αλλά το καθαρό ΟΧΙ σ αυτήν την συγκλονιστική και προδιαγεγραμμένη πορεία δεν έχει ακόμη "χώρο" στον περήφανο Τόπο μας!!
Μην έχετε αυταπάτες Συμπατριώτες: οι ΝαιΝαίκοι με ό,τι συναποφασίζουν δεν σώζουν ούτε εμάς, ούτε τη Χώρα, σώζουν ΜΟΝΟΝ τα προκλητικά προνόμια τού κλειστού βουλευτικού επαγγέλματος και τής παρασιτικής οικονομικής –τραπεζικής και επιχειρηματικής- ψευδοελίτ πού λεηλάτησε τα πάντα μαζί τους, στέλνοντας σε όλους εμάς -με τα περίφημα Μνημόνια- το λογαριασμό και το (κατάδικό τους) δημόσιο χρέος!

Γ.Π.Δημακόγιαννης, εκδότης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου τής Χρυσής Αυγής στη Λακωνία