Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Μήνυμα της Αντιπεριφειάρχη κ. Ντίας Τζανετέα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή σχολική χρονιά. Η έναρξη της χρονιάς αυτής αποτελεί μια νέα αφετηρία στόχων και προσδοκιών.

Σε αυτή τη δύσκολη  χρονική συγκυρία, όλοι οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς. Στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας προσπαθούμε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να επιλύσουμε τα προβλήματα αφού ευχή και στόχος μας είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Σαν μητέρα μοιράζομαι μαζί σας το άγχος και την αγωνία της πρώτης μέρας του σχολείου και θέλω να ευχηθώ ιδιαίτερα στους γονείς των μαθητών καλή δύναμη ώστε να σταθούν δίπλα στον δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Στους μαθητές θα ήθελα να τονίσω πως η πορεία προς την κατάκτηση της γνώσης μπορεί κάποιες φορές να φαίνεται δύσκολη, όμως με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε έρθετε πιο κοντά στα όνειρα σας και να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής .


Εύχομαι σε όλους μια νέα δημιουργική σχολική χρονιά,

γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες.



Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας


Αδαμαντία Τζανετέα