Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μήνυμα Βαλιώτη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Αγαπητά μας παιδιά,

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, θέλω να σας συγχαρώ θερμά για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές Εισαγωγικές Εξετάσεις του διδακτικού έτους 2014-2015 και να σας ευχηθώ από καρδιάς καλές σπουδές και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.

Μέσα από το ταξίδι της μόρφωσης και τις χαρές της ακαδημαϊκής ζωής εύχομαι να τιμήσετε με τον καλύτερο τρόπο την κοινωνική αποστολή της επιστήμης σας.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που για μια ακόμα φορά οι μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας, σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες και έτσι πολλοί από εσάς καταφέρατε την εισαγωγή σας στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και εκπαιδευτικούς για την προσπάθεια και τον αγώνα που έκαναν στηρίζοντάς σας.

Τέλος θέλω να απευθυνθώ σ΄ εσάς που δεν τα καταφέρατε και να σας τονίσω ότι η ζωή είναι μπροστά σας και πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε για την εκπλήρωση των στόχων σας.

Εάν χάθηκε ¨μια μάχη¨ , ¨ο πόλεμος¨ της ζωής είναι μπροστά.

Ως Δημοτική Αρχή σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας, δίπλα στη νέα γενιά και στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε από την παρατεταμένη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.



Ο Δήμαρχος



Ευάγγελος Βαλιώτης