Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην Αρκαδία

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένα άτομο


Κατασχέθηκαν -11- δενδρύλλια κάνναβης



Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε δασώδη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -11- δενδρύλλια κάνναβης.


Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, χθες (17.8.2015) το πρωί, ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.


Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε δασώδη περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -11- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 2,2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 40χρονος, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης και ποσότητα κάνναβης, βάρους -65- γραμμαρίων.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.


Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.