Παρασκευή, 03 Μαίου 2024

Ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, ανακοινώνει ότι :

Την Κυριακή 14 Ιουνίου ολοκληρώνονται οι διαδικασίες του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, με τη διαδικασία εκλογής Προέδρου από τη βάση των μελών και φίλων του.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση το νέο Μητρώο των μελών και φίλων του Κινήματος και με βάση τους εκλογικούς καταλόγους.

Οι κάλπες που θα στηθούν θα είναι στη Σπάρτη, σε αίθουσα του 1ου ορόφου του Δημαρχείου Σπάρτης, στο Καστόρι, στην αίθουσα « Σπυρόπουλου », στο Γύθειο, σε αίθουσα του Δημαρχείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Σκάλα, στην αίθουσα του πρώην κτιρίου ΔΕΥΑΣ, στους Μολάους, στην αίθουσα « ΞΥΝΟΥ », στη Νεάπολη, σε αίθουσα του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Βοιών και στην Ελαφόνησο, σε αίθουσα του Δημαρχείου του Δήμου Ελαφονήσου.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9.00΄ έως τις 7.00΄μ.μ. και η συμμετοχή προϋποθέτει υποχρεωτικά την επίδειξη σχετικών επίσημων εγγράφων ταυτοπροσωπίας, όπως αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα ή βιβλιάριο υγείας.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τη Δημοκρατική Παράταξη.