Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την απ΄ ευθείας πρόκριση

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Για άλλη μια φορά, όχι μόνο η Τοπική μας Κοινωνία, όχι μόνο η πόλη μας η Τρίπολη, όχι μόνο ο Δήμος στο σύνολό του, αλλά όλη η Αρκαδία και οι Αρκάδες στο σύνολό τους, όπου κι αν βρίσκονται, νιώθουν υπερήφανοι. Νιώθουν πλημμυρισμένοι από συναισθήματα χαράς και συγκίνησης, που ο ¶ξιος Εκπρόσωπος μας στα σαλόνια της Super League, συνεχίζει να μας χαρίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια επιτυχίες και αναγνωρίσεις, ανεβάζοντας συνεχώς τον πήχη του και πετυχαίνοντας τους στόχους του.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά από μια εκπληκτική χρονιά, κλείνει με μια σημαντική επιτυχία. Μετά και τη διεξαγωγή του μίνι πρωταθλήματος – play offs - , κατάφερε και εξασφάλισε την απ΄ ευθείας είσοδό του στους Ομίλους του ΟΥΕΦΑ, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την τεράστια, μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής και οι δημοτικοί του σύμβουλοι, συγχαίρουν τους παίκτες, τον Προπονητή, το προπονητικό τιμ, την Διοίκηση, τους Ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης και εύχονται πάντα επιτυχίες οι οποίες διαφημίζουν και βοηθούν την πόλη μας, δίνουν χαρά και ικανοποίηση στους Δημότες μας και μεταδίδουν Αγάπη και ερείσματα στη Νεολαία μας.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της τόσο σημαντικής επιτυχίας, με εντολή Δημάρχου φωταγωγήθηκε η πόλη της Τρίπολης και εύχεται αυτή η φωτεινότητα και η λαμπρότητα να συνοδεύει πάντα τον Αστέρα μας.