Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αναδιαμόρφωση γηπέδου Στεφανιάς

Δευτέρα, 18 Μαίου 2015

Στα πλαίσια μίας όμορφης εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η παράδοση του ανακατασκευασμένου πλέον γηπέδου του τοπικού διαμερίσματος Στεφανιάς το Σάββατο 16 Μαΐου 2015.

Το δημοτικό γήπεδο αναδιαμορφώθηκε πλήρως με την προσθήκη χλοοτάπητα, την επισκευή των αποδυτηρίων και την ανάπλαση του ευρύτερου εξωαγωνιστικού χώρου. Το έργο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Ευρώτα και τη στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Στεφανιάς.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρώτα κ. Θεόδωρος Μπόλλας, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, ο Πρόεδρος της Στεφανιάς κ. Χρήστος Παπαδάκος - έκοψαν την καθιερωμένη κορδέλα -, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος πολιτών οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησαν τους αρμόδιους φορείς για τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου.

Ακολούθησε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ παλαιμάχων του Δήμου Ευρώτα και του Τρινισιακού Στεφανιάς. Κατόπιν απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Τρινισιακού Δημήτρη Καραμπάτο, Πέτρο Αλουμανή και Κωνσταντίνο Σπυράκο για την αδιάλειπτη προσφορά τους στο σωματείο.

Ο Δήμος Ευρώτα θα συνεχίσει να προωθεί και να στηρίζει τον εκσυγχρονισμό των οποιονδήποτε χώρων έκφρασης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.