Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

1η Γιορτή Χάντμπολ στον Δήμο Μονεμβασίας

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Με σύνθημα Έλα να παίξουμε μαζί! Έλα να μάθουμε Χάντμπολ, φιλοξενείται, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, ώρα 11:00π.μ., στο Νεόδμητο Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Μολάων, η 1η Γιορτή Χάντμπολ στον Δήμο Μονεμβασίας, Λακωνίας.

Η Α/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μονεμβασίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Παπαδιανίκων Πλύτρας Η Αρχαία Κυπαρισσία υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ), με πυρετώδεις προετοιμασίες ετοιμάζονται να υποδεχτούν παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου σε μια προσπάθεια γνωριμίας με το Άθλημα και μιας γιορτής για την πόλη.

Το πρόγραμμα προβλέπει συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών σε μικρούς αγώνες ανά ηλικία με στόχο τη διάδοση και προαγωγή του αθλητισμού και του εν λόγω Ολυμπιακού Αθλήματος ειδικότερα. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη. Θα δοθούν έπαινοι και θα υπάρχει Ιατρική Κάλυψη.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Διεθνής Πρωταθλητής Ελλάδος, Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Χάντμπολ Νοτίου Ελλάδος, κος Κότσιρας Κώστας Κ.Φ.Α., καθώς και οι αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Σταύρος Χριστάκος, Πρόεδρος Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, Αλεξάνδρα Χαραμή Νατιώτη, Αντιπρόεδρος Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής, Θεοδούλη Σπυριδάκου, Πρόεδρος Πολ. & Αθλ. Συλ. Παπαδιανίκων Πλύτρας Η Αρχαία Κυπαρισσία. Επίσης η Π/μένη Οικ. Νοσοκομείου Μολάων και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κα Ευαγγελία Τσαγκλή.

Ευχή είναι, η παραπάνω πρωτοβουλία να συμβάλλει στην παροχή σταθερών αθλητικών δυνατοτήτων για όλους, ώστε να αναδεικνύονται όχι μόνο μεγάλοι αθλητές αλλά πρωτίστως ολοκληρωμένοι άνθρωποι