Παρασκευή, 03 Μαίου 2024

Συνάντηση με τον υπουργό Γ. Σταθάκη για το “Λεύκτρο - Σπάρτη”

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γεωργίου Σταθάκη με θέμα την ολοκλήρωση του έργου «Λεύκτρο – Σπάρτη».


Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Λακωνίας κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης & Σταύρος Αραχωβίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Αργυρόπουλος.


Οι εκπρόσωποι της Λακωνίας ζήτησαν την επίσπευση των διαδικασιών, ώστε ένα σπουδαίο έργο ανάπτυξης για το νομό να ολοκληρωθεί και ενημέρωσαν τον Υπουργό πως δεν είναι ενάντια στο εθνικό συμφέρον να συνεχιστεί ένα έργο, το οποίο έχει ήδη αποπερατωθεί σε ποσοστό 95% και θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του νομού σε τουριστικό, αλλά και σε βιομηχανικό επίπεδο.


Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνάντησή του με τον Υπουργό αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα άμεσης παράδοσης του έργου ενόψει και της θερινής περιόδου.


Ο Υπουργός αναγνώρισε την τεράστια σημασία του έργου «Λεύκτρο – Σπάρτη» και την αναγκαιότητα ολοκλήρωσής του και δεσμεύθηκε ότι θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε το έργο να δοθεί εγκαίρως στους πολίτες.