Τετάρτη, 31 Μαίου 2023

Επιτυχίες για το Σπαρτιατικό

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Πολυμέτωπη και με πολλές επιτυχίες υπήρξε η δραστηριότητα των ποδηλατών του Σπαρτιατικού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στο Αίγιο και σε διασυλλογικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας στις μικρές κατηγορίες ο Αναστασόπουλος Κώστας κατέλαβε την 1η θέση στην ατομική χρονομέτρηση παμπαίδων, όπως επίσης 1ος τερμάτισε και ο Φάβρος Νίκος στο αγώνισμα του 4-CROSS με 3ο τον Γρηγόρη Ηλία στην κατηγορία μίνι μεγάλα.

Στην Νέα Φιλαδέλφεια σε διασυλλογικούς αγώνες δρόμου με την συμμέτοχη 300 ποδηλατών, στην κατηγορία παίδων οι Δημητρόπουλος Βασίλης και Χριστάκος Δημήτρης μετά από πολύ καλή εμφάνιση τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στη Ρόδο την Κυριακή διεξήχθησαν αγώνες πίστας, που είναι η πρώτη πίστα που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα από τσιμέντο. Και σε αυτούς του αγώνες πρωταγωνίστησαν αθλητές του Σπαρτιατικού με τον Αγγελίδη Στέλιο να τερματίζει 1ος στο αγώνισμα του κειριν, 2ος στην ταχύτητα 200μ. με 4ο τον Χαλκιόπουλο Μιχάλη.

Τέλος στη Κρήτη οπού φοιτά στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου, ο Παπαδόγιαννης Σπύρος έλαβε μέρος σε διασυλλογικό αγώνα ανάβασης και κατέλαβε την 2η θέση.

Κοντά στους αθλητές βρέθηκαν οι προπονητές Γιαννιώσης Βασίλης και Βορβής Χρήστος.

Επόμενη αποστολή για την ομάδα του Σπαρτιατικού θα είναι την Κυριακή στην Καλαμάτα στο περιφερειακό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.