Πέμπτη, 02 Μαίου 2024

Ειδήσεις από το Αστυνομικό Δελτίο

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015


Σήμερα το πρωί, στο 14ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μεγαλόπολης- Καστανοχωρίου, ΙΧ επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και κατακρημνίστηκε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης.



Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 75χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), την οποία χρησιμοποίησε εναντίον δύο αλλοδαπών υπηκόων Ρουμανίας, μίας γυναίκας ηλικίας 43 ετών και ενός άνδρα 42 ετών αντίστοιχα. Η ανωτέρω συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης βρέθηκε και κατασχέθηκε.



Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 44χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 44χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -863.419- ευρώ. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής. Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.