Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή Νοσοκομείου Σπάρτης προς την laconian SOCIETY OF WEST FLORIDA για δωρεά ξενοδοχειακού εξοπλισμού

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, με την υπΆ αριθμ. 1η/15-01-2015 (θέμα 4ο) απόφασή του, έκανε αποδεκτή την εξόχως ευγενική σας χειρονομία, τη δωρεά η οποία περιλαμβάνει εκατό (100) σεντόνια, πενήντα (50) μαξιλαροθήκες, πενήντα (50) κουβέρτες πικέ, δεκαπέντε (15) τραπεζίδια φαγητού, (12) διαχωριστικά παραβάν και κουρτίνες παραθύρων για (2) εξάκλινους θαλάμους.

Σε ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για την προσφορά σας προς την Παθολογική Κλινική της Ν. Μ. Σπάρτης το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη βεβαιότητα ότι μεθερμηνεύει τα αισθήματα όλων των υπηρετούντων στο Νοσοκομείο μας εκφράζει τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες του, για την πολύτιμη αρωγή και την ουσιαστική συμβολή σας στη δύσκολή αποστολή που καλείται και επιτελεί καθημερινά το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η ενίσχυση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας είναι πολύτιμη, ειδικά σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά αλλά και κοινωνικά, που η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Είναι εξαίρετες τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία, την έννοια της προσφοράς και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.