Σάββατο, 18 Μαίου 2024

Ο Δήμος Σπάρτης θα συμμετέχει στην μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση ITB BERLIN

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Στα πλαίσια του προγράμματος τουριστικής προβολής για το έτος 2015 ο Δήμος Σπάρτης θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ Berlin η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από 4 έως 8 Μαρτίου 2015.


Η ITB Berlin, είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση του κόσμου και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ σε 5 μόλις μέρες προσελκύει περισσότερους από 170.000 εμπορικούς επισκέπτες και δημοσιογράφους από τα πιο δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως.


Ο Δήμος Σπάρτης, συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση, για πρώτη φορά, με stand μέσα στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εγκαινιάζοντας μια πιο στενή συνεργασία με την Περιφέρεια σε επίπεδο τουρισμού.


Οι επαγγελματίες και οι φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανωτέρω έκθεση στο περίπτερο του Δήμου Σπάρτης μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου στο τηλ.27310 28166 και στο email: spartatourism@hotmail.gr για περισσότερες πληροφορίες.


Σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Υπουργείο Τουρισμού , οι επιχειρήσεις φιλοξενίας (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, βίλες κλπ) που επιθυμούν να τοποθετήσουν έντυπα στο stand του Δήμου θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ προκειμένου ο Δήμος να έχει τη δυνατότητα να τους φιλοξενήσει στο stand.


Σας ενημερώνουμε ότι το διαφημιστικό υλικό όσων επιχειρήσεων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην έκθεση πρέπει να παραδοθεί στο χώρο του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Σπάρτης (Ευαγγελιστρίας 85-87, ισόγειο) μέχρι την Τρίτη 17/2/2015 έως τις 14:00μ.μ το αργότερο. Το υλικό πρέπει να είναι σε σφραγισμένα δέματα.