Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Την Σπάρτη επέλεξε για προετοιμασία η Εθνική ομάδα ποδηλασίας βουνού

Τετάρτη, 7 Ιανουάρίου 2015

Την Σπάρτη επέλεξε για προετοιμασία η Εθνική ομάδα ποδηλασίας βουνού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά τον Φεβρουάριο και για την συγκομιδή βαθμών πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην πόλη μας από το Σάββατο 3/1 και θα παραμείνει έως την Κυριακή, διαμένει δε στο ξενοδοχείο MANIATIS ευγενική προσφορά του επιχειρηματία κ. Δημητρόπολου Γιώργου.

Μεταξύ των αθλητών βρίσκονται, ο παγκόσμιος πρωταθλητής marathon Ηλίας Περικλής, ο τέσσερις φορές Βαλκανιονίκης Αντωνιάδης Δημήτρης, ο Βαλκανιονίκης Βροχίδης Αλέξανδρος, ο πρωταθλητής Ελλάδας Σημαντηράκης Βασίλης ενώ την ομάδα πλαισιώνει ο εθνικός προπονητής Κατσέλης Γιώργος.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ηλίας Περικλής έχει ήδη συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την συμμετοχή του και στους επόμενους.

Ο Σπαρτιατικός Γ.Σ καλωσόρισε τους ποδηλάτες της Εθνικής μας, τους παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στην προετοιμασία τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.