Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Με ενέργειες Γρηγοράκου θα διατεθεί ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Νεάπολης και Εξοπλισμός στο Κ.Υ. Καστορείου

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας και Βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος μετά από συντονισμένες ενέργειες με τον Διοικητή της Πρώτης Υγειονομικής Περιφέρειας Σταύρο Πεντέα, τον Αναπληρωτή Διοικητή Σωτήρη Ζώτο ανακοινώνει:


Την έγκριση για τη Διάθεση-Παραχώρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης Λακωνίας για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Νεάπολης που υπάγονται στη Διοίκηση 6ης Υ.Πε. Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας ενός Ασθενοφόρου προερχόμενο από το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ.



Επίσης ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας και Βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος μετά από συντονισμένες ενέργειες με τον Διοικητή της Πρώτης Υγειονομικής Περιφέρειας Σταύρο Πεντέα, τον Αναπληρωτή Διοικητή Σωτήρη Ζώτο ανακοινώνει την Απόφαση της πρώτης Υ.Πε.:

Έγκριση για την Διάθεση-Παραχώρηση στο νεοσυσταθέν Κέντρο Υγείας Καστορείου Σπάρτης του Νομού Λακωνίας της Διοίκησης 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος:

Του Ξενοδοχειακού και λοιπού εξοπλισμού από τη Νοσοκομειακή Μονάδα ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ τα οδού Πειραιώς 3.

Μιας πλήρους και με αυτοτέλεια λειτουργίας Οδοντιατρικής Έδρας, με όλο τον παρελκόμενο εξοπλισμό που απαιτείται να τη συνοδεύει για πλήρη και κανονική λειτουργία από το Τοπικό Ιατρείο Χολαργού Αττικής του Π.Ε.Δ.Υ-Μονάδα Υγείας Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Ένα πλήρες Ακτινολογικό Μηχάνημα με το Εμφανιστήριό του από Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου (πρώην Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής).