Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Στα κορυφαία σωματεία ποδηλασίας για το 2014 συγκαταλέγεται ο Σπαρτιατικός

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Στα κορυφαία σωματεία ποδηλασίας για το 2014 συγκαταλέγεται ο Σπαρτιατικός σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Ο σύλλογος με τις περισσότερες πανελλήνιες θέσεις στη Λακωνία, βρέθηκε στην 4η θέση ανάμεσα σε 82 ενεργά σωματεία σύμφωνα με την τελική κατάταξη.

Είναι η καλύτερη θέση του συλλόγου στην ποδηλασία από τότε που άρχισε να συμμετέχει στην ενεργό δράση, και αποδεικνύεται περίτρανα η πρόοδος της ποδηλασίας στην πόλη μας.

Η ποδηλατική ομάδα του Σπαρτιατικού, με επικεφαλή και βασικό χορηγό τον κ. Πριστούρη Παναγιώτη, αποδεικνύει την σοβαρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στο τμήμα, καθώς και την συλλογικότητα της επιτυχίας.

Έτσι, ένα μεγάλο μπράβο- το μεγαλύτερο- ανήκει στους αθλητές, στους προπονητές, στους εθελοντές και σε όσους στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα.

Επίσης, το ποδηλατικό τμήμα ευχαριστεί θερμά, για την αμέριστη βοήθεια τους, τον Δήμο Σπάρτης, τον Αθλητικό Οργανισμό Σπάρτης, την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας καθώς και τους χορηγούς MANIATIS HOTEL, SILK OIL, SIDI, VITORIA, ΠΟΔΗΛΑΤΑ- ΚΑΡΟΥΝΟΣ.