Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Παλλακωνικός Σύλλογος στην Κωνσταντινούπολη στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

Με την συμμετοχή 17 και πλέον χωρών διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος ηλικιών 18-19 και 20+ την 25 , 26 και 27 Οκτωβρίου 2014.
Ο Παλλακωνικός Σύλλογος εκπροσωπήθηκε και έλαβε μέρος στην ανωτέρω αθλητική εκδήλωση με την συμμετοχή των αθλητών μας και μελών της Εθνικής ομάδος , Δούκα Ιωάννη , Λάγγη Παναγιώτη και Μανωλάκου Παναγιώτη .
Οι ανωτέρω αθλητές κατέλαβαν ο μεν πρώτος Δούκας Ιωάννης της 6η θέση οι δε δεύτεροι Λάγγης Παναγιώτης και Μανωλάκος Παναγιώτης την 2η Τρίτη θέση .
Την αποστολή της Εθνικής Ομάδος της Ε.Ο.Π.Α. την συνόδευσε ο ομοσπονδιακός Προπονητής κος Λάγγης Ιωάννης και από πλευράς Διοίκησης αυτής οι κκ. Μαζαράκης Ανδρέας Πρόεδρος , Ιακώβου Χρήστος Αντιπρόεδρος και Κανελλόπουλος Παναγιώτης Γεν. Γραμματέας .
Στα πλαίσια των επίσημων εκδηλώσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Τουρκία και στην πόλη της Κωνσταντινούπολης και κατά τα προβλεπόμενα διαλείμματα αυτού τα μέλη της Εθνικής Ομάδος (εκ των οποίων κάποια είναι και αθλητικά μέλη του Σωματείου μας ) και παράγοντες της Δ/σης αυτής , εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κωνσταντινούπολης στον οποίο χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και από τον οποίο έλαβαν τις Πατριαρχικές του Ευχές.
Επεσκέφθησαν δε το ιερό Ναό του Φαναρίου , το Ιερό ναό Βλαχερνών , και την Εκκλησία της Αγίας Σοφίας η οποία υπήρξε σύμβολο της πόλης, τόσο κατά τη βυζαντινή όσο και κατά την οθωμανική περίοδο και το Μπλε Τζαμί .