Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγιασμός για τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός τελέσθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 για τον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κοκκινόραχης στο Δημοτικό Σαϊνοπούλειο Γήπεδο «Γ. Αθανασιάδης» (Γήπεδο Κελεφίνας) στην τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας και λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.


Τον αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος εφημέριος της Ενορίας Κοκκινορράχεως π. Συμεών Παπαγεωργίου, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές του ευχές στους παρευρισκομένους παίκτες, προπονητή και διοικητικούς παράγοντες, μίλησε για την χαρά και τη διασκέδαση του παιχνιδιού κι έκανε ειδική αναφορά στην πίστη που οφείλουμε να έχουμε ως άνθρωποι από την οποία μπορούμε να αντλούμε δύναμη και αισιοδοξία για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.


Παρόντες στον Αγιασμό του Π.Α.Ο.Κ. βρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο και σχεδόν όλοι οι παίκτες που θα αποτελέσουν το ρόστερ του «Ομίλου» για την ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015.


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν για τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης την ερχόμενη Κυριακή 26 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο με αντίπαλο την Αναγέννηση Σπάρτης.