Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 3-4-5 Οκτωβρίου στον Αγ. Ανδρέα Αττικής οι Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας, με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Δήμο Μαραθώνα.

Η συμμέτοχη υπήρξε εντυπωσιακή ξεπερνώντας τα 340 παιδιά, δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών. Μικροί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες ηλικίας 8 έως 14 ετών από 42 σωματεία απήλαυσαν ένα τριήμερο γεμάτο ποδήλατο.

Για τον Σπαρτιατικό η μεγάλη επιτυχία ήρθε από τον Γρηγόρη Ηλία στα μίνι μικρά, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στη ατομική χρονομέτρηση, ενώ επίσης ο Σπαρτιατικός συμμετείχε με 10 αθλητές και 2 προπονητές τον Γιαννιώση Βασίλη και Βορβή Χρήστο.

Σημαντική ήταν η στήριξη στην διοργάνωση και δυο Λακωνικών επιχειρήσεων, χυμοί Λακωνίας και biogreco βιολογικά κοτόπουλα.

Έξαλλου στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίστας ανδρών-γυναικων κλήθηκε ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού Αγγελίδης Στέλιος. Ο Αγγελίδης θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στα αγωνίσματα των σπριντ, στην διοργάνωση που θα γίνει στην μακρινή Γουαδελούπη 16-19 Οκτώβριου. Επίσης, με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας θα αγωνιστούν τρεις ακόμη αθλητές του Σπαρτιατικού στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Δρόμου στην πόλη Νις της Σερβίας 11 και 12 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον έφηβο Ζέγκλη Νίκο και τους Χριστάκο Δημήτρη, Δημητρόπουλο Βασίλη στην κατηγορία παίδων.